ASSURMO HAACHT Ebvba

Alle verzekeringen - Beleggingen - Kredieten

WELKOM BIJ Ebvba ASSURMO HAACHT

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bieden wij verzekeringen aan van verschillende verzekeraars.
Wij zoeken voor u naar de beste oplossing tegen de beste prijs.

PROFESSIONELE SERVICE

Ons deskundig team geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. U kan rekenen op een deskundige en persoonlijke aanpak van uw dossier.

WELKOM BIJ Ebvba ASSURMO HAACHT

U zoekt een verzekering die past bij jou gezinssituatie en die de nodige bescherming biedt? Uw verzekeringsdossier heeft nood aan een grondige herziening?

KLANTENTEVREDENHEID

Dankzij de feedback van onze klanten slagen wij erin om steeds onze diensten en producten te verbeteren. Wij streven naar 100% tevreden klanten!
Bent u niet tevreden of heeft u opmerkingen over één van onze diensten of producten? Aarzel dan niet om het ons te laten weten!

DE KLANT OP DE EERSTE PLAATS

Ons deskundig team geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. U kan rekenen op een deskundige en persoonlijke aanpak van uw dossier.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Vertrouwen, dienstbaarheid, eerlijkheid en heldere communicatie zijn daarbij onze basispijlers om met u een lange termijnrelatie uit te bouwen. Persoonlijk advies is onze voornaamste pijler.

Autoverzekering: verschil tussen voornaamste bestuurder, gewone bestuurder en occasionele bestuurder

Zoals u weet is de tarifering van een contract autoverzekering afhankelijk van een heleboel criteria. Zo zullen de eigenschappen van de voornaamste bestuurder een grote impact hebben op de premie, net als het feit of er al dan niet een jongere gewone bestuurder aanwezig is.

Om duidelijkheid te scheppen hebben wij deze begrippen verder uitgelegd.
Opgelet! Sommige verzekeraars kunnen andere begrippen of benamingen hanteren!  Raadpleeg de algemene voorwaarden van uw polis of contacteer ons in geval van twijfel.

De definities

    • Voornaamste of hoofdbestuurder: de voornaamste bestuurder is de bestuurder die het voertuig het meest gebruikt. Indien er twijfel is tussen ‘de tijd achter het stuur’ en ‘het aantal afgelegde km’, is het in het algemene ‘de tijd achter het stuur’ die bepalend is.
  • Gewone of regelmatige bestuurder: een gewone bestuurder is een bestuurder die regelmatig rijdt met het aangeduide voertuig zonder er de voornaamste bestuurder van te zijn. ‘Regelmatig’ interpreteren we als minimaal eenmaal per week. Indien deze persoon een jongere is kan u deze beter laten opnemen in de verzekeringspolis als bijkomende bestuurder.
  • De occasionele bestuurder is diegene die de auto maar af en toe gebruikt en vooral op onregelmatige basis.

Voorbeeld

Als uw zoon elke vrijdagavond uw auto gebruikt, wordt hij beschouwd als gewone of regelmatige bestuurder en niet meer als occasionele bestuurder.  U kan uw zoon dus beter  als bijkomende regelmatige bestuurder in uw autopolis laten opnemen.  Indien u dit niet doet bestaat het risico dat de autoverzekeraar zich tegen u keert na een ongeval om het totaal bedrag op u terug te vorderen die ze aan de tegenpartij heeft uitgekeerd! 

Indien uw kinderen maar af en toe met de wagen rijden, kan u hen opnemen als occasionele bestuurder. Voordeel is dat uw kinderen op die manier ook een bepaalde periode van rij-ervaring kunnen aantonen wanneer zij later voornaamste bestuurder worden van een wagen of zelf een verzekering wensen af te sluiten. Verzekeringsmaatschappijen nemen kinderen meestal gratis of mits een kleine bijpremie op als occasionele bestuurder in de verzekeringspolis van de ouders.

Is uw kind de voornaamste of hoofdbestuurder van de wagen, ook hier hebben we interessante oplossingen voor jongeren.

Neem geen risico en zorg dat u correct verzekerd bent? U wilt toch niet voor verrassingen komen te staan!