ASSURMO HAACHT Ebvba

Alle verzekeringen - Beleggingen - Kredieten

WELKOM BIJ Ebvba ASSURMO HAACHT

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bieden wij verzekeringen aan van verschillende verzekeraars.
Wij zoeken voor u naar de beste oplossing tegen de beste prijs.

PROFESSIONELE SERVICE

Ons deskundig team geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. U kan rekenen op een deskundige en persoonlijke aanpak van uw dossier.

WELKOM BIJ Ebvba ASSURMO HAACHT

U zoekt een verzekering die past bij jou gezinssituatie en die de nodige bescherming biedt? Uw verzekeringsdossier heeft nood aan een grondige herziening?

KLANTENTEVREDENHEID

Dankzij de feedback van onze klanten slagen wij erin om steeds onze diensten en producten te verbeteren. Wij streven naar 100% tevreden klanten!
Bent u niet tevreden of heeft u opmerkingen over één van onze diensten of producten? Aarzel dan niet om het ons te laten weten!

DE KLANT OP DE EERSTE PLAATS

Ons deskundig team geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. U kan rekenen op een deskundige en persoonlijke aanpak van uw dossier.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Vertrouwen, dienstbaarheid, eerlijkheid en heldere communicatie zijn daarbij onze basispijlers om met u een lange termijnrelatie uit te bouwen. Persoonlijk advies is onze voornaamste pijler.

Inschrijving van voertuigen. Aangepaste prijzen voor aanvraag kentekenplaten en inschrijvingsbewijzen vanaf 01.12.2015

 

Elk motorvoertuig (en aanhangwagen waarvan de maximaal toegestane massa meer dan 750 kg is) moet, om te kunnen rijden op de openbare weg, voorafgaandelijk ingeschreven zijn in het voertuigen register dat beheerd wordt door de DIV.  

Bij de inschrijving in dit register ontvangt de houder een certificaat en een merk (achterplaat) nummerplaat. De inschrijving van voertuigen is bij ons ook mogelijk dankzij de webapplicatie WebDIV. U ontvangt in dat geval zijn plaat thuis binnen de termijn van één werkdag.

Levering en prijs

 1. De aflevering van een nieuwe kentekenplaat naar Europees model (met of zonder kentekenbewijs) kost 30 euro. Dit bedrag moet rechtstreeks worden betaald aan bpost (COD = Cash On Delivery = geen overschrijving mogelijk). Deze service wordt aangeboden door bpost.
 2. De aflevering van een kentekenbewijs kost 26 euro. Dit bedrag moet rechtstreeks worden betaald aan bpost (COD = Cash On Delivery = geen overschrijving mogelijk).

Volgende “spoedlevering” mogelijkheden bestaan (mits betaling bijkomende vergoeding van 80 euro aan bpost):

 • inschrijvingen uitgevoerd voor 12u30 – levering dag + 0 (voor 21u)
 • inschrijvingen uitgevoerd na 12u30 – levering dag + 1 (morgen voor 17u)

Inderdaad, enkel mogelijk via WebDIV en aan de loketten, maar dan enkel voor ingevoerde voertuigen en andere transacties die via WebDIV onmogelijk zijn. Voor gepersonaliseerde kentekenplaten kan de rush procedure (mits betaling bijkomende vergoeding van € 80 aan bpost) uitgevoerd worden op dag +1 zijnde een winst van 1 dag op de normale 2 dagen.

 

Tarifering van de commerciële platen vanaf 01/12/2015

 • inschrijving handelaar of proefritten (kentekenplaat): 100 € (+ 30 € ) aan de postbode
 • wijziging  van de gegevens : 45 € ( + 26 €) aan de postbode
 • duplicaat beschadigd kentekenbewijs: 45 € ( + 26 €) aan de postbode
 • verlenging geldigheid met of zonder verbetering van gegevens: 45 € ( + 26 €) aan de postbode
 • duplicaat beschadigde kentekenplaat : 30 € aan de postbode
 • Eenmaal betaald, zijn de vergoedingen in geen enkel geval terugbetaalbaar

 

Gepersonaliseerde nummerplaat

 • éénmalig te betalen bij aanvraag 2.000 €

 

, ,